Skip to content

Wij zijn bereikbaar op +31532340565

U kunt ons mailen info@cbdomega.nl

Hennepolie bestellen

De informatie die u krijgt over hennep olie wil nog wel eens verschillen. De een roept zus, de ander weet zeker dat het zo is. Voor de duidelijkheid; hennep olie bestellen (of CBD bestellen) is het bestellen van een stof die van origine in de cannabisplant voorkomt. De werkzame stof werd ergens rond 1940 ontdekt en ondertussen hebben heel veel mensen baat bij de olie die heel veel verschillende pijnklachten snel kan doen verminderen.
Vergadering

Steeds meer mensen ontdekken de werking van hennep olie

Hennep olie bestellen zit nog steeds in de lift want steeds meer mensen ontdekken de werking van de olie, die bovendien geen bijwerkingen heeft. Hennep olie bestellen is veilig en hennep olie wordt een veilig voedingssupplement genoemd dat bovendien gewoon legaal verkrijgbaar is. Hennep olie is bovendien zeer breed inzetbaar en de olie is er tegenwoordig ook in de vorm van capsules en crèmes.

Iets totaal anders dan cannabis

Hennep olie bestellen is dus niet het bestellen van cannabis. Nog steeds verkeren veel mensen in de veronderstelling dat dit hetzelfde is. Cannabis, dat ook wel marihuana genoemd wordt, bevat namelijk THC. En die stof staat bekend om het feit dat u er high van kunt worden. Hennep olie bestellen is dus echt iets anders, want in de olie die u bestelt zit geen of slechts een minieme hoeveelheid THC. In elk geval altijd minder dan 0,2 procent. Want alleen dan is hennep olie op legale wijze te koop. Heb je het over wat in de volksmond wietolie genoemd wordt, dan praat u toch al snel over percentages die tussen de 1 en de 8 procent liggen. Daarmee is wietolie illegaal.

In ons land gewoon legaal

Hennepzaadolie is de olie die men verkrijgt uit de hennepplant. Eigenlijk kan hier iedere hennepplant uit de cannabis familie voor worden gebruikt maar meestal gaat de voorkeur uit naar de industriële hennep. Deze plant wordt speciaal gekweekt voor de productie en heeft ook minder psychoactieve stoffen. De hennepolie van deze industriële hennep is dan ook meestal compleet vrij van THC en psychoactieve eigenschappen.

Ook in pasta, capsules en zelfs als kauwgom verkrijgbaar

Hennep olie zorgt ervoor dat bepaalde receptoren optimaal hun werk kunnen doen. Hennep olie versterkt bovendien de functie van ook de lichaamseigen cannabinoiden. Daardoor wordt uw lichaam dus op natuurlijke wijze ondersteund. Ondertussen kunt u behalve hennep olie bestellen ook kiezen voor pasta en capsules en is er tegenwoordig zelfs kauwgom beschikbaar. De olie druppelt u overigens onder de tong. Vervolgens wordt het binnen dertig minuten opgenomen door het lichaam.