Skip to content

Wij zijn bereikbaar op +31532340565

U kunt ons mailen info@cbdomega.nl

Cbd Omega Vegan

Veganistische visolie van hoge kwaliteit omega 3

Naam: CbdOmega Vegan
Micro-organisme: gekwalificeerd

Hulp hersencellen

DHA is een belangrijk bestanddeel van celmembranen van de hersenen die betrokken zijn bij de vorming en ontwikkeling van hersencellen, zenuwcellen breiden axonen uit op de nieuwe projectie en heeft een belangrijke rol bij het handhaven van de normale fysiologische activiteit van zenuwcellen, betrokken bij hersendenken en geheugenvorming.

Anti-verouderingseffecten

er zijn onderzoeken die suggereren dat DHA antioxiderende, anti-verouderingseffecten heeft.

Bloedcirculatie verbeteren

DHA kan de bloedplaatjesaggregatie remmen, trombusvorming wordt geblokkeerd, de viscositeit van het bloed daalt, de bloedcirculatie en bloeddruk verbeteren. Kan worden gebruikt voor de preventie en behandeling van trombose, arteriosclerose onderlichaam obliterans.

Bloeddruk verlagen

DHA kan het totale serum-cholesterol en LDL-cholesterol verlagen. Verhoog lipoproteïne-cholesterol met hoge dichtheid, behandel hyperlipidemie, atherosclerose, enz.
Koraal
Algolie wordt de hele Veganolie genoemd, waaronder lichaamsolie, leverolie en nafta, de belangrijkste algolie wordt gewonnen uit algen, rijk aan ω-3 meervoudig onverzadigde vetzuren (DHA en EPA), heeft ontstekingsremmende, cholesterol en andere gezondheidsvoordelen reguleren. CbdOmega olie in brede zin verwijst zowel naar Cbdomega als naar andere bereidingswijzen, maar verwijst ook naar vette vis, is een van de belangrijkste functionele componenten van ω-3 meervoudig onverzadigde vetzuren.

1.Voedingsmiddelen:

het product is geschikt voor verrijking van basisvoedingsmiddelen, met name producten op basis van zuivelproducten.

2. Dieetproducten:

Het product is met name geschikt voor de verrijking van zuigelingenvoeding en producten voor moedersvoeding waar een specifieke behoefte aan DHA-suppletie bestaat.